Регистар на фирми во Oпштина Aеродром

Податоците внесени во регистарот се со претпоставена точност и вистинитост. За нивната точност и вистинитост одговара подносителот на пријавата за упис во регистарот, односно оној кој ги доставил податоците  за внес во регистарот. Општина Аеродром целосно се оградува од содржината на објавените текстови кои се пристигнати од субјектите кои се регистрираат.

caci styling

donatelo pica

my music

здружение за промовирање на ангажиран однос кон филмската уметност аквариус скопје

клик нет, дигитален принт центар

техно хаус

compass service rent-a-car

градски управител дооел – скопје

друштво за софтверски дизајн и компјутерски услуги ехе ит солутионс

cistota-goran dooel

мастер блашко дооел скопје

дом сервис

релакс спа

кликниме македонски веб директориум

пзу др.дијана једиковска

естер софт дооел